Lägret 2003

Här ser vi några bilder från vårt lyckade läger 2003.

Dag 1
Vi samlades på banan fredagen den 6 juni för lite gemensamma aktiviteter.
Vi började med att sätta upp tält för de som tänkte övernatta sen drog vi igång jakttävlingen där alla (även föräldrar) får deltaga. Då det brukar vara ganska mycket skyttar och många oerfarna tar denna tävling sin tid men alla hade jättekul som det verkade.

Efter tävlingen var det dags för fria aktiviteter en stund medan tävlingskommitén sammanträdde.
Sen var det dags för prisutdelning och korvgrillning. Lite senare på kvällen är det fria aktiviteter som gäller och ungdomarna brukar samla sig i något tält och ”snacka” medans vi lite äldre sitter runt grillen och filosoferar tillsammans med mygg och fladdermöss en bra bit in på kvällen.

När klockan slagit 12 så brukar några galna entusiaster ta fram bågarna och skjuta något som heter midnattsskjutningen i nästan totalt mörker och faktiskt så träffade dom tavlan några gånger i år också.
Efter midnattsskjutningen så höll några tappra själar igång samtalet runt lägerelden ytterligare någon timma innan siste man drog ner blixtlåstet på tältet och somnade.

Dag 2
Några vaknade tidigt andra vaknade ”lite” senare, men alla var laddade inför dagens eldprov en 900 rond för de större och en knatterond för de mindre.
Många var lite trötta efter gårdagens eskapader men alla kämpade på bra och framåt 15.00 tiden var vi klara för prisutdelning.

Nu var det bara den roliga städningen kvar men den gick också bra.
Vi hoppas alla var nöjda och glada och återkommer nästa år.

Prisutdelning dag 1
Prisutdelning dag 1
Kvällsgrillning dag 1
Kvällsgrillning dag 1
KM dag 2
KM dag 2
Halvtid dag 2
Halvtid dag 2
Uppladdning?
Uppladdning?
KM dag 2
KM dag 2