Hitta till oss

Här finns vi!

UTOMHUS

Vårt klubbhus och utomhusbana ligger naturskönt längst uppe i Brunnby-Vik i det område som tidigare tillhörde Viks gård. Denna gård finns nu inte mer och vi arrenderar marken från kommunen sen början av 70-talet.

Kör Stockholmvägen mot Märsta vid Gamla apoteket svänger du höger in på Almungevägen, fortsätt rakt fram ca: 500m sväng höger mot Brunnby-Vik efter ca: 500m sväng vänster på Brunnbyvägen följ vägen ända längst upp till Unungegränd ta in höger på grusvägen följ den till höger och du är framme. Om bommen är stängd så parkera på den lilla parkeringen till höger om infarten.

GPS koordinater: Lat. N59¤ 31′ 52,40″ Lon. E17¤ 57′ 2,19″

Karta till utomhusbanan Eniro

 

INOMHUS

Inomhus så håller vi till i Väsbyskolans lilla gymnastiksal. Ingång från Hugo Sabels Torg. Vi kör igång inomhussäsongen ungefär i mitten/slutet av september och håller på fram till slutet av april, men är vädret fint kan vi starta utomhus tidigare.

Från E4 kör mot Centrum fortsätt rakt fram på Mälarvägen mot E18 sväng höger efter ca: 500m mot Centrum, kör förbi Centrum, när vägen svänger till vänster ser du hallen rakt fram lite till höger. Hitta en parkeringsplats och kom in. Vi håller till i lilla hallen med ingång på södra hörnet. Knacka på fönsterna på baksidan så kommer vi och öppnar.

GPS koordinater: Lat. N59¤ 31′ 16,32″ Lon. E17¤ 54′ 34,76″

Karta till inomhushallen Eniro